Er zijn nog enkele vlaggen beschikbaar.

kosten 25,-- euro

bestellen kan via Info@dorpsbelangvrouwenparochie.nl

Begin 2018 is de gemeente het Bildt opgegaan in een nieuwe gemeente Waadhoeke.

Ter herrinnering aan de gemeente het Bildt is er vanuit de gmeente geld beschikbaar gesteld om een aandenken te realiseren. Vandaag hebben we het aandenken officieel mogen onthullen. Dit gebeurde tijdens de opening van ons jaarlijkse dorpsfeest.Wethouder Nel Haarsma heeft de officiele opening gedaan waarna we konden genieten van een lekker bakje koffie met oranjekoek.

NL doet 2018

In het kader van NL doet zijn er dit jaar weer 5 organisaties in de weer geweest om weer iets moois voor ons dorp te doen.

Dorpsbelang heeft een week later dan gepland de buizen tbv de feestversiering weer in de grond gemaakt.

Hierdoor is het weer mogelijk om tijdens het feest de palen en vlaggetjes weer op te hangen.

Himeldag 2018

Ook dit jaar hebben we weer een mooie opkomst bij onze jaarlijkse himeldag. naar een rondgang door het door kwamen we weer tot dezelfde conclusie als vorig jaar waarbij er minder zwerfvuil op straat is gevonden.

Een verbetering waar we als dorp trots op mogen zijn.

De Omrin heeft ook dit jaar weer voor de vestjes en grijpers gezorgd. Extra dit jaar is de samenwerking met samenfryslanschoon.frl een samenwerking van de gemeente Waadhoeke.

Als traditie zijn we de avond weer geeindigd met een ijsje.

nieuwsbrief 2018

Notulen Jaarvergadering